Andrej Babiš nemá ani vlastní doménu.cz



Skončily nám volby a ANO, ano, prohrálo volby. Prohra je pro Bureše trpké sousto. Škube sebou a z premiérského trůnu se mu moc nechce. Nedávno prohlásil náš končící premiér Andrej Babiš, že tedy půjde do té opozice, ANO. K tomu připomenul ještě jednu drobnost. Bureš neví, jestli se vrátí do Agrofertu, snad příští rok. Proč napřesrok? Jsou přeci prezidentské volby. Andrej Babiš bude kandidovat na prezidenta? Asi ANO. Na jedno ale Mára zapomněl...


Prezidentské volby jsou možná blíž, než si myslíme.

Prezidentské volby jsou možná blíž, než si myslíme. Nechci současnému prezidentovi jako člověkovi přát nic zlého ani špatného. Zeman by ze zdravotních důvodů měl odstoupit, kdyby byl soudným a charakterním člověkem. Jenže stejně jako Burešovi se mu z trůnu nechce.

Pane Zemane, prezidentský pohřeb bude, nebojte!

O jediné se náš pan prezident bát již nemusí - ten prezidentský pohřeb mít na 100% bude, se vší tou noblesou. Otázkou je, jak jej lidí budou oplakávat a jak se lidem na druhé straně uleví.


Kdo bude prezidentem po Zemanovi?

On totiž vyvstane jiný problém. Kdo bude prezidentem po Zemanovi? Andrej Babiš prezidentem? Sám to jen tak nepotvrdí, dokud si nebude jistý, že by !mohl! ve volbách na prezidenta uspět. Ale. 

Věřit se mu nedají ani padající brejle z nosu. 

Dejme tomu, že tedy kandidovat Bureš bude. Pro něj by to mělo hned několik výhod:

  • Imunita - tedy beztrestnost 
  • Mohl by pokračovat v roli mocipána jak to ostatně doposavad dělal Mr. Zeman. 
A je tady ještě jeden faktor: strategie Babiše ve volbách byla jednoznačná, ale nevyšla.

"Babiš počítal pro vládní většinu, jenže ony vůbec nepřekonaly hranici pěti procent potřebnou pro vstup do sněmovny. Sociální demokraté, komunisté, Přísaha Roberta Šlachty, Trikolóra, Volný blok. U všech těchto hlasů si Andrej Babiš dělá naději, že by je mohl získat.

Tento blok dostal celkem 2 887 876 hlasů. Koalice K3 a K2 získaly 2 333 681. Rozdíl ve prospěch babišovského bloku vychází na 554 195 hlasů. Účast ve volbách byla tentokrát podobná jako v prezidentské volbě roku 2018. Ve druhém kole přišlo 66,6 procenta, jen o procento víc než nyní. Miloš Zeman dostal 2 853 390 hlasů.

Takhle teď Andrej Babiš přemýšlí a k tomuto cíli napíná své síly. Věří, že ho Miloš Zeman v jeho tažení podpoří a přesměruje k němu tím své voliče."

(Autor: Lenka Zlámalová, Echo24.cz: "Andrej Babiš se rozhodl, že bude prezidentem")



Tohle Mára podělal

Andrej má ale problém, který jeho marketingový poradce Mára vůbec nezvládl. Bureš nemá volnou doménu na prezidenta. Ani jednu.

Posuďte sami co se z veřejně dostupných zdrojů dozvíme:



Obsazené jsou i tyto domény

Obsazené jsou i tyto domény, které se vztahují k volbě prezidenta:


Navrhuji Márovi tyto domény pro kandidáta Bureše na Hrad:



Sázkové kanceláře ví o volbě prezidenta své

Minulé prezidentské volby odhadly celkem dobře. Kurzy sázkových kanceláří sází právě na Bureše jako na toho top kandidáta. Ještě si někdo myslí, že trestně stíhaný, bývalý STBák Bureš, který zadlužil i děti našich dětí, nechce na Hrad?




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji Ti za Tvůj názor k tomuto článku v komentáři!