Stále se chceš dívat na televizi?!

Co je Patent US6506148B2? Pod tímto číslem se skrývá zařízení, které dokáže manipulovat nervový systém elektromagnetickým polem monitoru. Sebevíc absurdně to zní, toto je realita - již od roku 2003 existuje technologie, patentovaná technologie, která dokáže manipulovat váš nervový systém přes vaši obrazovku nebo přes váš monitor. Stále se chcete koukat na televizi?

Patent US6506148B2: Co to umí?

Žádná konspirační teorie, realita ovládání nervového systému přes monitor žije v praxi.

Zde je úvodní abstrakt: Fyziologické účinky byly pozorovány u člověka v odezvě na stimulaci pokožky působením slabého elektromagnetického pole, které jsou impulsní s určitou frekvencí v blízkosti okolo 0,5 Hz a 2,4Hz, jakou je rozrušení smyslové rezonance. 

Mnoho počítačových monitorů a televizních obrazovek, při reprodukci zobrazení pulsních obrazců, emitují pulsní elektromagnetické pole právě v dostatečné amplitudě. Je tedy možné manipulovat nervový systém "pacienta" pulzováním obrázky zobrazovaných na blízkém monitoru počítače nebo televizoru.

19
V druhém případě může být pulzující obraz vložen do programového materiálu (do jakéhokoli pořadu v televizi/videu) nebo může být překryt modulací toku obrazových dat, a to buď jako vysokofrekvenční signál nebo jako video signál. Jinými slovy: může být skryt za jiný video signál - nerozpoznáte jej.

Zobrazovaný obraz na monitoru počítače může být spuštěn jednoduchým počítačovým programem. U některých monitorů může toto pulsní elektromagnetické pole, které může být ve formě obrazu obrazy s podprahovou intenzitou.


Stále se chceš dívat na televizi?!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji Ti za Tvůj názor k tomuto článku v komentáři!